Nathalie, a shepherdess in the foothills of the Cevennes, learns how to kill her animals.
The film follows the gestures of a farmer who loves and eats her sheep with care. She is caught up in a relentless questioning about how to die well for these beings who make us live.
What does tenderness taste like?
Production : CVB (Cyril Bibas)
Coproduction : CBA, GSARA
2021 :
Doc Fest – Lago – En ligne, Italie, 11/21
Etats Généraux du Film Documentaire de Lussas, France, 08/21
Festival du film de Lamotte-Beuvron, France, 10/21
Festival Filmer le travail, France, 02/21
Festival Interférences, France, 11/21
Festival International du Film de Montagne, France, 12/21
Festival Nourrir Bruxelles – Bruxelles, Belgique, 10/21
Festival Now Future – cinéma documentaire et transition(S), France, 05/21
Festival Now future à La Maison Familiale Rurale de La Force – la Force, France, 03/21
Festival Paysans au cinéma – Cinéma Les montreurs d’Images – Agen, France, 10/21
Le grand Bivouac – Albertville, France, 10/21
Les rendez-vous de l’homme et l’animal – Loir-et-Cher, France, 10/21
2020 :
Etats Généraux du Film Documentaire de Lussas, France, 08/21
Visions du Réel, Suisse, 05/21
Festival En Ville ! , Belgique, 07/21
Festival International Jean Rouch, France, 11/21
DOK Leipzig, Allemagne, 10/21
Festival du Film Pastoralismes et Grand Espaces, France, 10/21
Festival Images de Ville, France, 10/21
CINEMED, France, 10/21
Festival Coupe Circuit, Belgique, 09/21